Om

Företagsprofil

Hej Jocke heter jag och det är jag som har Jockes Säkerhetsutbildningar, då jag har hållit på med utbildningar sen 2004 och har haft hela Sverige som min arbetsplats så har jag utbildat väldigt mycket folk i hela landet. Jag har utbildat både små och stora företag med många anställda och har stor erfarenhet av dom mesta maskinerna då jag även har jobbat som maskinförare i över 25 års tid.

Jag som instruktör är väldigt lugn och pedagogiskt då det finns mycket att lära sig om inom säkerhet och ekonomi då det händer väldigt mycket olyckor runt om på våra arbetsplatser, jag lyssnar också på dom som har beställt utbildningar och kommer fram till det bästa för kunden då man måste vara flexibel.

Jag som äger Jockes Säkerhetsutbildningar har en 12 timmars policy att om man beställer en utbildning av mig så ska du ha fått inloggningen av mig inom 12 timmar annars så får ni utbildningen gratis av mig och det är inte många utbildningsföretag som har den policyn, gäller bara om man har mailat och skickat sms så vi vet att ni har skickat detta(kan vara lite svårare under semester tider och då är det 24 timmar som gäller)

Samma gäller om ni vill ha utbildningen en annan tid på dygnet som klassrums utbildning än dagtid som är det vanligaste, jag även utbildningar som vi kan köra på webben som jag själv håller i kan vi också köra på kvällstid om så behövs så det är bara att höra av er så kommer vi fram till bästa för er och era anställda som inte stör eran produktion.

Vi jobbar inom Säkerhet och Ekonomi, för alla våra utbildningar så kommer ni att få dom bästa utbildade personerna. Från asbest, heta arbeten och ergonomi – vi kan det vi utbildar inom ända ut i fingerspetsarna.

Det som är det bästa med våra utbildningar är att man kan göra våra utbildningar var som helst och när som helst på dygnet och var som helst i hela världen så det är ett grymt koncept. 

Vi på Jockes Säkerhetsutbildningar har två motton och det är 

  • Tänk först, för sen är det försent.
  • Ta aldrig chanser för ingen tackar dig för det ändå.

Mål

Alla borde ha relevant utbildning inom arbetsmiljö och säkerhet och det finns en utbildning som alla borde kunna och det är HLR. Jockes Säkerhetsutbildningar utbildar inom Säkerhet och Ekonomi då säkerheten alltid kommer först.

Har du frågor?

Jag vill väldigt gärna komma i kontakt med dig som har funderingar eller som är beredd att göra en beställning redan idag

Få ett prisförslag redan idag